Разом до Перемоги!

Наближається одне з найбільших християнських свят – Різдво! Свято, коли кожна людина очікує дива! А наші захисники і захисниці заслуговують на нього особливо. Завдяки їм ми знаємо, що Україна переможе. Ми молимось, щоб ворожі кулі оминали їх . Нехай скоріше наша земля очиститься від нечисті і наші дорогі захисники і захисниці повернуться додому живими і здоровими Бажаємо всім не втрачати віру. Наснаги й мужності нашим героям! З Різдвом Христовим!

Волонтерська спільнота вчителів, батьків, учнів, випускників Харківського ліцею № 51 знову й знову береться до роботи. Родини Додухів, Гнилицьких, Багметів, Давиденків, Ольхових, Лимарів, Бесед ( 7-А клас) , Черкасова Тетяна Євгенівна ( класний керівник 7-А класу), учителі Соловйова Л.В., Пилипенко Л.А., Завадські Марина і Олександр і цього разу активно долучилися до роботи. За двома напрямами були зібрані святкові передачі, до кожної з яких були вкладені теплі речі, ліки, хімічні устілки, повстяні устілки ,термошкарпетки, пледи, ковдри, флісові кашне, флісові худі, натільна білизна. Багато смаколиків: кави, чаю, цукерок, печива, згущеного молока. Не забули сиру на бутербродик до кави, лимонів, щоб воїни поповнювали запас вітаміну С, і смачного українського сала з гірчичкою! А головне: кожен вклав частину серця, душі, часточку тепла.

Із вдячністю та низьким уклоном нашим хлопцям і дівчатам, усім нашим захисникам і захисницям за наші теплі домівки, можливість жити, навчатися, працювати...

Разом до Перемоги!

/Files/images/2023_listopad_gruden/2.png

Кiлькiсть переглядiв: 64